SAKARYA / GEYVE - Geyve Sultan Beyazıt İmam Hatip Ortaokulu

Rehberlik servisi tarafından öğrencilerimize motivasyon çalışmaları yapıldı.

Mrt

Öğrencilerin millî, mânevî değerlerinin gelişimine katkı sunmak, şiir ve edebiyat alanında önemli şairleri tanımalarını sağlamak üzere Edebiyatçı Tahir Fatih Andı'nın konuşmasını dinlemek üzere  Geyve İmam Hatip Lisesine gezi düzenlendi.

KURAN-I KERİM'İ GÜZELOKUMA YARIŞMASINDA ÖĞRENCİMİZ EBU TUĞRAP ABA 4. OLDU

Haz

Sultan Beyazıt İmam Hatip Ortaokulu 8. sınıf öğrencilerinin mezuniyetlerini, 8.sınıf rehber öğretmenleri Şükran KARABULUT ve Sibel KOYUNCUOĞLU öğrencilerine sürpriz yaparak mezuniyetlerini kutaladılar. Öğrencilerimize hayatta başarılar diliyoruz.

Haz

2020-2021 eğitim öğretim yılında Sultan Beyazıt İmam Hatip öğrencilerinden Ahmet Akif Öksüzali, Muhammet Kaan Yıldız, Yusuf Sügür, Ömer Faruk Çetin, Muhammet Yuğşa Tosun, Talha Tümen, Bilal Yıldırım, Ömer Yıldırım, Bedirhan Güneş, Hasan Hüseyin Su ve Ahmet Şimşirel hafızlık mertebesine ulaştılar. Öğrencilerimizin hafızlıklarını Allah hayırlı mübarek eylesin.

Haz

Öğrencilerimizi daha iyi tanımak amacıyla Okul müdür yardımcısı Medine AKYILDIZ başkanlığında okulumuz branş öğretmenlerine öğrenci tanıma teknikleri anlatıldı. Anlatılan bu teknikler neticesinde öğrenciler hakkında bir takım veriler elde edileceği belirtildi. Teknikleri uygularken bireysel farklılıklar göz önünde bulundurulması gerekliliği vurgulandı.

Mrt

Çocuk ve genç psikolojisi, ergenlik dönemi ve sorunları, ergenlerle etkili iletişim hakkında okulumuz öğretmenleriyle diyalog halindeyiz.

Mrt

YÖGEP mart ayı toplantısı, ilçemiz imamhatip ortaokul idarecileri ile Sultan Beyazıt İHO'da gerçekleştirildi.