SAKARYA / GEYVE - Geyve Sultan Beyazıt İmam Hatip Ortaokulu

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Etkinlikleri (Yunus Emre)

Tüm sınıflarımızda "Bilen Oturur Etkinliği" yapıldı. Okulumuzda öğrencilerin en çok kullanmış olduğu yere  "dilimizin zenginliklerini anlatan Pano Çalışmaları" yapıldı.

Yunus Emre’nin hayatı öğrenciler tarafından araştırıldı. Yunus Emre’den şiirler seçilip sınıflarda okundu. Bu şiirler analiz edilip şiirlerde geçen anlamı bilinmeyen sözcükler seçilerek sözlük çalışması yapıldı.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Okulumuz Öğretmen ve Öğrencileriyle coşkuyla kutlandı

Mrt

Sultan Beyazıt İmam Hatip Ortaokulu ve Diriliş Hafız Yatılı Kuran Kursu Öğrencilerimiz Beraat Gecesi Merkez Sinanbey Camii'nde program icra ettiler.

May

Etkili eğitim süreçleri konulu konferans düzenlendik, ayrıca konferans sonunda komposizyon ve şiir yazma yarışmalarında dereceye giren öğrencilerimize ödülleri verildi.

Nis